top of page

Svatební dekorace …

  1. Volba barevného schématu svatby: Volba barevného schématu je klíčová, protože se promítne do všech dekorativních prvků svatby.

  2. Dekorace místa konání svatby: Dekorace místa může zahrnovat květinové aranžmá, svíčky, girlandy, lampiony a další prvky, které jsou v souladu s vybraným tématem a barvami.

  3. Stolová dekorace: Dekorace stolů by měla zahrnovat stolní ubrusy, ubrusy, květinové aranžmá, svíčky, jmenovky, menu a další prvky podle potřeby.

  4. Dekorace svatebního místa: Dekorace svatebního místa by měla zahrnovat květinové aranžmá, svíčky, vybavení pro obřad a další prvky podle potřeby.

  5. Svatba na otevřeném prostranství: Pokud je svatba na otevřeném prostranství, může být potřeba dodatečná dekorace, jako jsou baldachýny, pergoly nebo altány.

  6. Dekorace svatebního dortu: Svatba by měla také zahrnovat dekoraci svatebního dortu, která je v souladu s celkovým tématem a barvami svatby.

  7. Dekorace pro fotografování: Může být vytvořen speciální prostor pro fotografování, například s rekvizitami nebo pozadí, které odpovídá tématu svatby.

  8. Svatba auta dekorace: Pokud je používáno svatební auto, může být také dekorováno podle tématu a barevného schématu svatby.

  9. Dekorace pro svatební hosty: Může být také zajištěna dekorace pro hosty, jako jsou korsáže, květiny nebo jiné rekvizity.

  10. Svatba cedule a značky: Cedule a značky mohou být použity k označení různých míst a aktivit, jako je místo obřadu, recepce, taneční parket, atd.

26 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page